Wednesday, September 29, 2010

Cuisine française

Dimanche dernier, CBS avait une histoire à propos des repas servis aux enfants. Ils sont nourris cinq repas de cours et sont autorisés de temps pour manger. L'un des chefs était un ancien cuisinier de la reine. Le chef a acheté les aliments sur le marché local et que les légumes cuits frais et des viandes. Il a été mentionné que les Américains mangent trop de restauration rapide qui mène à l'obésité.BRIOCHE


Here is a recipe for French brioche :
Ingredients : 250 gr [9 oz] plain flour / 125 gr [4.5 oz] unsalted warm
butter / 2 eggs / 3 Tbspoons warm milk / 2 Tbspoons sugar /Image of 'Pumpkin Brioche Recipe'
20 gr [2/3 oz] yeast / 1 pinch salt.
- Mix the yeast with the warm milk.
- In a salad bowl, put the flour, dig a shaft in the middle and put the
milk+yeast, the eggs, the soft butter, the sugar and salt.
Whisk with a wooden spoon, work until you obtain an homogeneous
and "elastic" mixture. You need to do this at least 20 minutes
- Pour the paste in a buttered and floured brioche tin ; leave 2 hours
at rooms temperature ; it should double volume.
- Bake in preheated oven at 500°F for 10 minutes, then at 400°F
for 20 minutes. Take out from tin right away and let cool down.

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